Welkom op onze website!

 

Klik hier voor het laatste nieuwsSnel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manouvreren. In huis even een plintje schilderen. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of andere lichamelijke klachten.....herkenbaar?

Dan pas vraagt u zich af hoe u er zo snel mogelijk weer van afkomt.

Het antwoord is simpel, even bellen en we maken snel met u een afspraak.

Medi-Sports is een fysiotherapiepraktijk met trainingscentrum. Hier kunnen zowel mensen met- als zonder lichamelijke klachten trainen op elk niveau.

In ons trainingscentrum zijn er diverse mogelijkheden. Welke doelstelling u ook heeft, alles is mogelijk. Heeft u een probleem aan uw houding en-bewegingsapparaat, dan kunt u terecht bij onze fysiotherapeuten. Deze zullen voor u het traject uitstippelen om zo optimaal mogelijk aan uw probleem te werken. Omdat wij verschillende specialisaties in huis hebben kunnen wij u altijd met voldoende deskundigheid goed begeleiden in het herstel proces. Veel fysiotherapeuten hebben nog aanvullende cursussen gevolgd en blijven die volgen. De laatste specialisatie die gehaald zijn, zijn o.a. sportfysiotherapie en arbeidsfysiotherapie.

Wij bieden naast reguliere fysiotherapie ook beweeggroepen aan. Begeleiding van patienten in groepsverband met diabetes, rug en-nekklachten en COPD is bij ons mogelijk.

Wilt u recreatief sporten, met uw eigen sport op hoger nivo komen of de voorbereidingsfase voor een seizoen doorlopen. Onze (sport)fysiotherapeuten kunnen u daarbij adviseren.
 

Openingstijden

Maandag 8.00-21.00 uur
Dinsdag 8.00-21.00 uur
Woensdag 8.00-21.00 uur
Donderdag 8.00-21.00 uur
Vrijdag 8.00-20.00 uur
Zaterdag 9.00-12.00 uur

Andere tijden mogelijk in overleg

Adresgegevens

Medi-Sports B.V.
 
Burg. H. Houtkoperlaan 2a
4051  EX  Ochten
Telefoon: 0344-641787
 
Dalwagen 29b
6669 DA Dodewaard
Telefoon: 0488-429664
 
 
info@medi-sports.nl

nieuwsbrief_1.jpg 

 fysiologo_20klein.jpg

MARCO van der STEEN

 nieuwsbrief_1.jpg