Mijn naam is Takahiro Nakada maar iedereen noemt mij Taka.

Ik ben in 2012 in Japan afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna ben ik al heel snel naar Nederland gegaan omdat de fysiotherapie, en dan met name de sportfysiotherapie op een heel hoog niveau staat. Mijn ambitie was en is nog steeds om in het professioneel voetbal te gaan werken.Daarom ligt mijn interesse vooral op sport gebied en de specifieke revalidatie van sport blessures. In de behandeling van sportblessures is het belangrijk om het gehele lichaam weer te prepareren voor de sport belasting. Belangrijk hierin is de actieve benadering van zowel fysiotherapeut als patiënt. Deze manier van werken kan je ook daarom ook heel goed voor niet-sport-blessures gebruiken.

Naast mijn dagelijkse werk in de praktijk als behandelaar ben ik ook mede verantwoordelijk voor onze interne scholing specifiek gericht op onze behandelvisie. Omdat mijn interesse vooral uitgaat naar orthopedische klachten ben ik ook met de master opleiding Manuele Therapie bezig welke ik medio 2019 zal afronden.

Ervaring:

2014-2016; Fysiotherapeut namens Medi-Sports bij FC Den Bosch waar mijn werkzaamheden bestonden uit dagelijkse begeleiding van de spelers, revalidatie van geblesseerden en assistentie op het veld.

Individuele begeving van diverse professionele spelers uit de eredivisie. Begeleiding van spelers van het Japans Nationaal Elftal.

 

Locatie: Ammerzoden en Ochten