Mijn naam is Claudia van Tussenbroek en ben 27 jaar oud. Sinds april 2015 ben ik bij M-Fysio werkzaam als fysiotherapeute.

Ik heb de opleiding fysiotherapie gevolgd van 2008 tot 2012 inBreda. Tijdens mijn opleiding ben ik gestart met groepslessen geven en het begeleiden van patiënten die na de behandeling een traject van 3 maanden sporten volgden bij een fysiotherapiepraktijk in mijn eigen woonplaats. Ik ben toen ook gestart met het geven van pilateslessen.

Nadat ik mijn diploma heb behaald, ben ik in 2012 naar Frankrijk gegaan om daar als fysiotherapeute aan de slag te gaan. Ik heb daar gewerkt in een revalidatiecentrum. Aangezien de fysiotherapie in Frankrijk niet te vergelijken is met dat in Nederland, ben ik weer naar Nederland gegaan.
Na 2 jaar als fysiotherapeute gewerkt te hebben bij een andere praktijk ben ik dus in april 2015 bij M-fysio komen werken. Ik werk nu hier alweer drie jaar met veel plezier. Ik werk zowel op de locatie in Ochten als Ammerzoden. Op de maandag en woensdag kun je mij vinden in Ammerzoden en op de dinsdag en donderdag(avond) in Ochten. De afwisseling tussen de beide locaties vind ik erg leuk en zo zie ik alle collega’s regelmatig.

Tijdens mijn werk zie ik patiënten van jong tot oud en met verschillende klachten. Het leuke van deze brede doelgroep vind ik dat ik hele diverse klachten zie en geen één dag hetzelfde is. Ik heb in de winter valtrainingen voor ouderen gegeven en ondertussen heb ik me gespecialiseerd in dry-needling. Bij dry-needling wordt door middel van een speciale techniek een spier(knoop) aangeprikt en raakt op die manier snel en langdurig ontspannen. Dry-needling is een pijnvrije methode. Op de donderdagavond geef ik ook nog pilateslessen in de praktijk in Ochten.

Naast mijn werk bij M-Fysio ben ik verzorgster bij een voetbalclub. Ik ben elk weekend wel op het voetbalveld of de tribune te vinden dus verzorgster zijn is een leuke extra bezigheid om zo mijn werk als fysiotherapeute te combineren met voetbal.

 

Locatie: Ammerzoden en Ochten