In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen en in 2016 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut. Eerst heb ik een paar jaar ervaring opgedaan in Duitsland en sinds 2016 ben ik werkzaam bij Medi-Sports als algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut.
Naast de opleiding tot fysiotherapeut ben ik in 2006 afgestudeerd van het CIOS en in 2009 van de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding). Naast mijn werkzaamheden bij Medi-Sports ben ik ook tennistrainster en fysiotherapeut van het eredivisieteam van tennis.Als kinderfysiotherapeut richt ik me op kinderen van 0 tot 18 jaar. Hierbij kun je denken aan baby’s met een voorkeurshouding, plagiocephalie, huilbaby’s, kinderen met een motorische achterstand, tenenlopers, spierziekte, hypermobiliteit, schrijfproblematiek enz.Als algemeen fysiotherapeut richt ik me op diverse klachten (rug, nek, heup, knie, enkel enz.) Maar ook op sporters vanwege mijn docent Lichamelijke Opvoeding achtergrond. Daarnaast heb ik veel ervaring met neurorevalidatie en chronische patiënten. Ik ben aangesloten bij het MS netwerk.

De cursus Mulligan Concept heb ik gevolgd in 2018. Deze cursus is een vorm van manuele therapie die zich o.a richt op het mobiliseren van alle gewrichten.In mijn vrije tijd speel ik tennis en squash. In de zomer ga ik graag surfen en in de winter snowboarden. Met tennis speel ik competitie voor Duitsland en daar speel ik Verbandsliga 1.

 

Locatie: Ochten en Dodewaard