Goedendag, mijn naam is Kim Timmermans. Het vak fysiotherapie vind ik fantastisch: mensen van hun lichamelijke klachten af helpen, hen inzicht geven in het ontstaan en voorkomen van eventuele volgende klachten, en dit alles met een persoonlijke benadering. Het is geen lopende band werk, het is juist persoonlijk met voor iedereen een unieke kijk op zijn of haar klacht(en).

Mijn expertises liggen op het gebied van wervelkolom gerelateerde klachten (bijvoorbeeld lage rug- en nekklachten), klachten aan de arm en schouder (bijvoorbeeld een tenniselleboog), houding gerelateerde klachten (bijvoorbeeld door veel zitten op het werk) en het herstellen na een nieuwe heup- of knieoperatie.

U kunt ook bij mij terecht met hoofdpijnklachten, enkel- en knieklachten, als u een verminderde balans heeft (bijvoorbeeld na een beroerte), als u herstellende bent van een hernia en voor het tapen van vrijwel alle gewrichten en het tapen bij hooikoorts.

Naast het één op één contact geef ik op dinsdagavond groepsles aan mensen die graag fitter willen worden: Fysiofit. In september start ik met een nieuw concept: de Ruggroep. Dit is een training speciaal voor mensen die bekend zijn met rugklachten en hun rug op verantwoorde wijze willen versterken.

 

Locatie: Ochten