Mijn naam is Martijn Joosten,

Van jongs af aan ben ik altijd sportief geweest en ook nu nog mag ik graag zelf wekelijk nog tennissen en voetballen. Vanuit deze hobby’s( na zelf geblesseerd te zijn geweest) is ook mijn interesse voor het vak fysiotherapie ontstaan.

Nadat ik in 2008 afgestudeerd ben, ben ik eigenlijk direct begonnen als fysiotherapeut bij medi-sports, en na nadien ook nog enkele andere werkgevers te hebben gehad per 2010 in vaste dienst gekomen. In de afgelopen periode heb ik verscheidene vervolgcursussen gevolgd om mijzelf verder in het vak te verdiepen en ben ik mede verantwoordelijk voor het opstarten en geven van  verschillende groepen. ( diabetes, fysiofit, copd) Ook leg ik vaak huisbezoeken af bij patienten die door omstandigheden niet naar de praktijk kunnen komen.

Met name de grote diversiteit van patiënten die in onze praktijk binnenkomen, van sporters tot senioren, en van acute tot chronische klacht, spreekt mij zeer aan en ik hoop ik dat nog lange tijd met evenveel plezier te doen. Als u mij wat wil vragen of als ik u ergens mee van dienst kan zijn, dan kan u mij bereiken op martijn@medi-sports.nl

 

Locatie: Ochten